Indien u uw exclusieve horloge wilt verkopen bent u bij Potma Edelmetaal aan het juiste adres. Een horloge hoeft niet nieuw te zijn om erg kostbaar te zijn. Wij helpen u graag ongeacht in welke staat het horloge zich verkeerd.

Inruilwaarde horloge

De tijd dat een horloge alleen gebruikt werd als instrument om te kijken hoe laat het is, ligt ver achter ons. Tijd is gratis en overal beschikbaar: onze zoektocht naar de exacte tijd is ingevuld. Horloges krijgen daardoor een nieuwe betekenis. Een horloge is nóg meer een sieraad geworden dat techniek, status en emotie op moderne wijze combineert. Net als luxe auto’s van de betere automerken houden verfijnde en prachtig afgewerkte (gouden) horloges levenslang een hoge inruilwaarde bij een goud inkoop die ook verstand heeft van horloge inkoop.

Horloge inkoop

Wanneer u thuis een horloge heeft liggen wat niet meer gedragen wordt is het mogelijk om deze aan Potma Edelmetaal te verkopen. Ook komt het voor dat mensen een horloge erven, dan is de verkoop ervan ook een optie. De prijs die u voor het horloge ontvangt hangt af van de staat waarin het horloge verkeert, het merk van het horloge en het materiaal waarvan het horloge is gemaakt. Vintage horloges zijn over het algemeen (in goede staat) meer geld waard. Wij kunnen u garanderen dat u bij Potma Edelmetaal in Den Haag de beste contant prijs krijgt.

Geserviced

Alle ingekochte horloges worden geheel nagekeken. Zo worden de uurwerken vakkundig gedemonteerd, op kapotte en versleten onderdelen gecontroleerd, onderdeel voor onderdeel gereinigd, gereviseerd, indien nodig vervangen en dan gemonteerd, fijn afgesteld en gecontroleerd. De horloges worden verkocht met een garantie van 2 jaar.

Merkhorloges

Een goed horloge van de grote horlogemerken is te verkopen voor direct cash geld. Voor liefhebbers hebben luxe horloges zoals Rolex horloges, ook op leeftijd, net als bij (antieke) gouden sieraden, grote waarde. Andere merkhorloges waar wij graag een prijs voor noemen: Breitling, Cartier, Ebel, Omega en Jaeger-LeCoultre.

Occasion horloge

Omdat wij bij Potma Edelmetaal aan inkoop doen, het is bij ons ook mogelijk een occasion horloge te kopen. De horloges zijn nog in goede staat maar kosten een stuk minder. Dit is een goede manier om de tamelijk prijzige horloges, voor meer mensen toegankelijk te maken. Op onze website kunt u onder het kopje Horloges ons huidige aanbod vinden. Hier staan horloges van Tag Heuer, Rolex, Omega en vele andere merken. Potma Edelmetaal heeft horloges in allerlei verschillende modellen. Als u op zoek bent naar een sportief, modern of klassiek model kunt u bij ons terecht. Op de website vindt u tevens de prijzen en de foto’s van onze horloges.