Potma Edelmetaal koopt uw sieraad graag in. Wanneer u uw sieraad niet meer draagt, is verkopen waarschijnlijk de beste optie. Zo kunt u weer op zoek gaan naar een nieuw exclusief sieraad.

Goud in uw sieraad

Wilt u uw sieraden verkopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kopen uw sieraden in tegen eerlijke prijzen. Overweegt u om gouden sieraden te verkopen, dan maakt het niet uit om welke sieraden het gaat: gouden ringen, gouden colliers en armbanden, gouden kettingen, gouden oorbellen, gouden manchetknopen, gouden broches of gouden dasspelden; in principe heeft al het goud dat er in verwerkt is waarde.

Verkoop erfenis

Verkopen van een erfenis of antieke sieraden die u niet draagt kunt u bij Potma Edelmetaal ook verkopen. Maar misschien heeft u ook- ergens in huis - wel een doosje dat al jaren niet meer open is geweest, met gouden of zilveren sieraden die u dertig jaar geleden met plezier droeg, maar die nu volkomen uit de tijd zijn. Uw sieraad aanbieden bij Potma Edelmetaal is dan een aantrekkelijk optie.

Diamant en briljant

Misschien heeft het sieraad dat u van de hand wilt doen, niet alleen een aantal gram goud of zilver, maar ook enkele briljantjes. Dit soort edelstenen zijn - ongeacht de slijpvorm - tijdloos en zeer waardevast.

Gespecialiseerd

Potma edelmetaal, gespecialiseerd in inkoop van goud, platina, zilver en briljant vertelt we u graag waar u bij de verkoop van sieraden op moet letten en wat de verkoop oplevert. We kopen een enkele gouden ring, maar in principe ook complete erfenissen en zelfs totaal beschadigde juwelen.

Occasion sieraden

Omdat wij bij Potma Edelmetaal aan inkoop doen, is het ook mogelijk bij ons occasion sieraden te kopen. De sieraden zijn nog in goede staat maar kosten een stuk minder. Dit is een goede manier om de tamelijk prijzige sieraden voor meer mensen toegankelijk te maken. Op onze website kunt u onder het kopje Sieraden ons huidige aanbod vinden.