Inkoop Horloges

De laatste tijd zijn vintage en pre-owned horloges flink in waarde gestegen. Uw uurwerk kan dus flink wat geld opleveren. Bij juwelier Potma Edelmetaal hebben wij inmiddels meer dan 37 jaar ervaring in de in- en verkoop van horloges. Wij zijn gespecialiseerd in uurwerken uit het hogere segment, u krijgt bij ons hier een goede prijs voor.  Kom langs om uw horloge(s) te verkopen. Wij taxeren graag vrijblijvend uw horloge(s).

 

Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het verkopen in consignatie van uw verzameling horloges. Wij hebben een groot klantenbestand dat altijd opzoek is naar aparte uurwerken. Wij brengen graag de verkoper en koper met elkaar in contact.

 

Wij kopen onder andere horloges van de volgende merken in: Patek Phillipe, Rolex, Vacherin Constantin, Cartier , IWC, Jaeger-LeCoultre, Omega, Breitling, Blancpain, Hublot, Panerai

Hoe gaat het inkopen in zijn werk?

Wanneer u langskomt bij Juwelier Potma Edelmetaal om uw horloge te verkopen wordt uw horloge deskundig door ons gecontroleerd. Aan de hand van de staat en compleetheid van het horloge geven wij u een schatting van de waarde. Vervolgens doen wij een bod op uw horloge. Als u akkoord gaat met ons bod, wordt u direct uitbetaald. Ons voorkeur gaat uit naar het overmaken van het bedrag per bankoverschrijving. Het geld staat dan binnen 10 minuten op uw rekening. Indien gewenst kunnen wij het bedrag uiteraard ook contant uitleveren. Vergeet niet om uw bankpas en geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Let op: Bedragen vanaf €3.000,- euro kunnen wij uitsluitend per bankoverschrijving doen.

 

Woont u niet in de buurt van Den Haag maar wilt u wel uw horloge verkopen? Neem dan per telefoon of mail contact met ons op. Wij zullen aangeven of wij interesse hebben in het kopen van uw horloge en maken een afspraak met u.

 

Mocht u vragen hebben over het inkopen van horloges, neem dan contact met ons op.

Wat moet u meenemen?

Wanneer u langskomt bij Potma Edelmetaal om uw horloge te verkopen willen wij u vragen het volgende mee te nemen:

  • Horloge en alle toebehoren (Binnen- en buitendoos, certificaat en overige papieren, eventueel service-papieren)
  • Geldig legitimatiebewijs (Paspoort/ID-kaart/Rijbewijs)
  • Geldig bankpas zodat wij het geld naar uw rekening kunnen overmaken.

Te koop gevraagd!

Potma Edelmetaal is altijd opzoek naar vintage en pre-owned horloges. Momenteel zijn wij in bijzonder op zoek naar de volgende horloges:

  • Rolex Daytona
  • Rolex Submariner
  • Cartier Tank

 

Heeft u een van deze horloges thuisliggen en wilt u ze graag verkopen? Neem dan contact met ons op!