Potma, sinds 1982

Gevestigd in het allerkleinste Rijksmonument van Den Haag, vindt u het familiebedrijf Potma Edelmetaal. Vintage en jonggebruikte horloges en sieraden krijgen bij de juwelier in Den Haag al meer dan 37 jaar een nieuwe kans. Van luxe uurwerken tot vintage sieraden; Juwelier Potma laat ze hun unieke verhaal voortzetten.

Inkoop edelmetaal

Potma Edelmetaal kocht van oorsprong goud, zilver en platina in door het hele land. Dit edelmetaal werd omgesmolten tot baren. Sommige objecten bleken hier echter nog te mooi en te kostbaar voor. Sindsdien maken wij, met precies de juiste hoeveelheid aandacht, deze sieraden nog mooier dan bij de allereerste aankoop. Uurwerken tikken weer als nieuw; goud, zilver en platina beschikken weer over de juiste glans. Sieraden in hun golden hour, die vindt u bij juwelier Potma Edelmetaal.

Heeft u nog goud, zilver of platina thuis liggen? Verkoop dit nu bij Potma Edelmetaal in Den Haag.

Bijzondere collectie vintage horloges

Onze aandacht gaat in het bijzonder uit naar merkhorloges. Wie in onze etalage kijkt, ziet onze exceptionele collectie van vintage en pre-owned horloges. Wij verkopen de horloges, in principe, met originele doos en certificaat. Uurwerken zijn altijd geserviced in eigen atelier en voorzien van garantiecertificaat en 24 maanden garantie. In onze etalage, maar ook in onze webshop, vindt u onder andere horloges van de merken Patek Philippe, IWC, Jaeger-LeCoultre, Rolex, Cartier, Breitling, Omega, Panerai, Audemars, Blancpain, Vacheron, Chopard en TAG Heuer. Daarnaast doen wij ook aan de inkoop van horloges. Heeft u een horloge dat u aan ons wilt verkopen? U bent altijd welkom om bij ons in Den Haag uw horloge vrijblijvend door ons te laten taxeren.

VISIT US

Papestraat 28, 2513
AW Den Haag, Nederland
Telefoon: 070 36 36 666
Fax: 070 34 60 166
Email: info@potma-edelmetaal.nl

Tuesday – Saturday
Open from 11:00 – 17:00
OUR HERITAGE

Volg ons op instagram!

Als eerste onze nieuwste aanwinsten ontvangen?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.