Reparatie sieraden en horloges

Bij Potma Edelmetaal repareren wij graag uw horloge of sieraad. Alle reparaties worden in eigen atelier uitgevoerd. Wij werken vakkundig aan iedere reparatie en laten uw horloge of sieraad er weer als nieuw uitzien. Zo geniet u generaties lang van uw kostbaarheden.

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag: 11:00 – 17:00 uur

Loop gerust binnen in het kleinste
Rijksmonument van Den Haag.
Vraag naar de mogelijkheden voor
een reparatie in ons atelier.

Horloge reparatie

In ons atelier werken wij vakkundig aan de reparatie van uw uurwerk. Voor een reparatie lopen wij alle onderdelen nauwkeurig na. Indien nodig worden originele onderdelen vervangen voor nieuwe.

HORLOGE REPAREREN

Goud reparatie

Goud is niet alleen een kostbaar edelmetaal, maar ook zeer duurzaam. Met de juiste zorg blijft het jarenlang mooi. Mocht er onverhoopt een gouden sieraad stukgaan, dan laat u uw kostbaarheden repareren bij Potma Edelmetaal. Al jaren gerenommeerd specialist in de juwelierswijk van Den Haag. Kom langs voor een prijsopgave.

GOUD REPAREREN

Sieraad reparatie

Sieraden gaan generaties lang mee. Ze zijn gemaakt van luxueuze materialen. Voor behoud van dat luxueuze gevoel, is reparatie soms onvermijdelijk. Sieraden kunnen soms kapot gaan. Voor een reparatie bent u van harte welkom bij Potma Edelmetaal.

SIERAAD REPAREREN

Taxatie

Bij Potma Edelmetaal taxeert onze beëdigd taxateur de waarde van uw horloge of sieraad nauwkeurig. Weten wat de waarde is van uw kostbaarheden? Breng dan een bezoek aan onze winkel in het kleinste Rijksmonument van Den Haag.

MEER OVER TAXATIE

More on instagram

Als eerste onze nieuwste aanwinsten ontvangen?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.