Taxaties

Heeft u een horloge thuis liggen en bent u benieuwd wat het waard is? Of wilt u uw gouden sieraden of zilverwerk laten taxeren in Den Haag? Bij Potma Edelmetaal hechten wij grote waarde aan het correct taxeren van verschillende edelmetalen. Laat daarom een vrijblijvende taxatie doen bij Potma Edelmetaal. Onze beëdigd taxateur begroot nauwkeurig de waarde van uw horloge of sieraad. De taxaties documenteren we ook voor de verzekering of erfenis.

 

Taxatierapport voor uw sieraad en/of horloge

Wilt u uw sieraden, horloges en/of gebruiksvoorwerpen van goud/zilver laten taxeren ten behoeve van verzekeringsdoeleinden? Bij Potma Edelmetaal in Den Haag worden uw kostbaarheden getaxeerd door onze beëdigd taxateur en krijgt u hier een officieel rapport van. Neem contact met ons op voor een afspraak.

De kosten voor een taxatie ten behoeve van verzekeringsdoeleinden bedragen 25% van de getaxeerde waarde plus 25 euro voor het opmaken van het rapport.

 

Taxatierapporten blijven 3 jaar geldig.

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag: 11:00 – 17:00 uur

Loop gerust binnen in het kleinste Rijksmonument van Den Haag. Vraag naar de mogelijkheden voor een vrijblijvende taxatie. 

Horloge taxeren

Bij Potma Edelmetaal bent u aan het juiste adres voor een vrijblijvende taxatie van uw horloge. Wij zijn al jaren specialist op het gebied van uurwerken. Ons team taxeert de juiste waarde van uw horloge. De waarde van uw horloge hangt af van het materiaal, de staat en het merk. Ook de documentatie weegt mee in de waarde. Wij voorzien altijd in de gepaste waarde van uw uurwerk voor verzekering of erfenis.

HORLOGE TAXEREN

Edelmetaal taxeren

De waarde van edelmetaal is ongekend. Goud of zilver is soms nog waardevoller dan u denkt. Of het nu munten zijn, goudbaren of sieraden, bij Potma Edelmetaal kunt u terecht voor een vrijblijvende taxatie. Daar zorgt onze beëdigd taxateur persoonlijk voor. Op accurate wijze taxeren wij de waarde van uw erfstuk of gelukkige vondst. De waarde van goud kan fluctueren. Bij Potma Edelmetaal verschaffen wij u een actuele waarde.

EDELMETAAL TAXEREN

Sieraad taxeren

Voor een vrijblijvende taxatie van uw sieraden bent u altijd welkom in het kleinste Rijksmonument van Den Haag te midden van de juwelierswijk. Uw sieraad taxeert onze beëdigd taxateur uiterst nauwkeurig. Voor een waarde net zo mooi als het sieraad zelf, komt u bij Potma Edelmetaal langs. De documentatie voor verzekering of erfenis is tevens mogelijk.

SIERAAD TAXEREN

Volg ons op instagram!

Als eerste onze nieuwste aanwinsten ontvangen?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.