Shipping

Al onze horloges en sieraden worden aangetekend verstuurd over de hele wereld. Track & Trace versturen we direct, zodat u uw sieraad kunt volgen. Zo zijn uw sieraden verzekerd van een veilige overtocht.

 

Binnen twee dagen na betaling en bevestiging wordt uw aankoop verzonden. In Nederland wordt uw pakket met PostNL verzonden. Voor internationale zendingen werken wij samen met diverse koeriersbedrijven. Neem contact met ons op indien u een andere verzendmethode wenst.

Verwachte verzendtijd:

Nederland: de volgende dag;

Europa: twee dagen;

Elk ander continent: vier dagen.

De verpakking waarin uw bestelling wordt geleverd is voorzien van beschermende materialen. Wij bieden garantie voor een veilige levering van uw pakket. De sieraden worden met hoogst mogelijke zorg ingepakt.

Betaalwijzen

Zodra wij de betaling van u ontvangen, versturen wij het pakket. Onderaan deze pagina vindt u details van onze bankgegevens.

U betaalt direct via PayPal, met uw creditcard of een bank die is aangesloten op PayPal. U wordt verwezen van onze website naar een beveiligde PayPal module. Nadat u betaling is voldaan wordt u teruggestuurd naar onze website.

Achteraf betalen is mogelijk als u het pakket in onze juwelierszaak in Den Haag ophaalt en een contante betaling machtigt.

Als wij uw betaling niet binnen 50 uur na aankoop hebben, behoudt Potma Edelmetaal het recht om uw bestelling te annuleren.

More on instagram

Als eerste onze nieuwste aanwinsten ontvangen?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.