Verzendmethode

Zending met DHL

Al onze horloges en sieraden worden aangetekend verstuurd over de hele wereld met DHL. Zo zijn uw sieraden en horloges verzekerd van een veilige overtocht. Binnen twee dagen na betaling en bevestiging wordt uw aankoop verzonden. De Track & Trace versturen we direct, zodat u uw sieraad of horloge kunt volgen.

 

Click & Collect

Woont u in de omgeving van Den Haag? Dan kunt u uw horloge of sieraad ook in onze juwelierszaak ophalen en betalen. U kunt in het bestelformulier aangeven dat u de bestelling komt afhalen. Wij zullen u een mail ter bevestiging sturen. Vervolgens kunt u langskomen om uw bestelling op te halen en te betalen.U kunt bij ons met pin of contant betalen.  Het is ook mogelijk om telefonisch of per mail een horloge of sieraad te reserveren.

 

Verwachte verzendtijd:

Uw pakketje wordt na ontvangst van uw betaling verstuurd. Wij sturen uw bestelling binnen 1 à 2 werkdagen op. Heeft uw bestelling dringend nodig vanwege bijvoorbeeld een gelegenheid? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.

Verzend

Nederland: de volgende dag;

Europa: twee dagen;

Elk ander continent: vier dagen.

Houd er rekening mee dat u als klant buiten de EU zelf verantwoordelijk bent voor wat u invoert en de geldende invoerbelastingen en vergoedingen voor invoer dient te betalen.

Bij het invoeren van artikelen zal uw douanekantoor u hiervoor benaderen. Wij hebben geen invloed op de hoogte van invoerbelastingen en kunnen helaas dus ook niet voorspellen hoe hoog deze belastingen zijn. Het douanebeleid verschilt per land.

 

De verpakking waarin uw bestelling wordt geleverd is voorzien van beschermende materialen. Wij bieden garantie voor een veilige levering van uw pakket. De sieraden en horloges worden met hoogst mogelijke zorg ingepakt.

 

Betaalwijzen

Zodra wij de betaling van u ontvangen, versturen wij het pakket. Onderaan deze pagina vindt u details van onze bankgegevens.

 

Betaling via Paypal

U betaalt direct via PayPal, met uw creditcard of een bank die is aangesloten op PayPal. U wordt verwezen van onze website naar een beveiligde PayPal module. Nadat u betaling is voldaan wordt u teruggestuurd naar onze website.

 

Betaling per pin/contant

Achteraf betalen is mogelijk als u het pakket in onze juwelierszaak in Den Haag ophaalt en een contante betaling machtigt. In onze juwelierszaak kunt u ook met pin betalen.

 

Vooruitbetaling per bank

U kunt uw bestelling ook betalen door middel van een betaling pe bank

Maak de betaling rechtstreeks over op onze bankrekening. Gebruik het bestelnummer als betalingsreferentie. De bestelling wordt pas verzonden als wij de betaling ontvangen hebben.

 

U kunt het volledige bedrag overmaken naar:

 

Potma Edelmetaal B.V.
NL71 ABNA 0427 9546 49
BIC/SWIFT Code: ABNANL2A

 

Als wij uw betaling niet binnen 50 uur na aankoop hebben, behoudt Potma Edelmetaal het recht om uw bestelling te annuleren.

Volg ons op instagram!

Als eerste onze nieuwste aanwinsten ontvangen?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.